PIGMENT

PIGMENT

Voor het behandelen van pigmentvlekken in het gezicht, is de eerste stap een doelgerichte productlijn te gebruiken in combinatie met het laten peelen van uw huid. Om bruine vlekken doeltreffend tegen te gaan, is een verzorgingsproduct aangewezen dat in alle fasen van de melanineproductie ingrijpt. Daarnaast is ook een zonnebescherming onontbeerlijk met een SPF beschermingsfactor van minstens 50, om nieuwe vlekken te voorkomen. Met dit verzorgingsprogramma kan de pigmentatie onder controle worden gehouden, kunnen vlekken zichtbaar worden verzacht en kan de teint worden opgehelderd en egaler gemaakt.

De behandeling

De huidbehandelingen met peeling, bestaan uit een Targeted Benefit Peel om de huid op te helderen en te doen stralen. Wanneer dit onvoldoende resultaten biedt (afhankelijk van hoeveelheid pigment en ontstaanswijze) kan er in samenwerking met een arts een ondersteunend product voorgeschreven worden of lasertherapie worden gestart.

TRAN3X

Een professionele- en thuisoplossing voor een meer effectieve, flexibele en innovatieve integrale behandeling van pigmentvlekken. De huid kan rood zien en er kunnen schilfers zichtbaar zijn. Het is ook mogelijk dat er een sterkere vervelling zal optreden, hou hiermee rekening. Een nieuwe pigmentbehandeling van Mesoestetic en is gebaseerd op het actieve ingrediënt tranexaminezuur. Dit ingrediënt heeft depigmenterende eigenschappen en werkt op de keratinocyten waardoor de afgifte van melanocyten stimulerende factoren worden afgeremd. Het programma bestaat uit professionele producten en producten voor thuisgebruik.

PIGMENTBEHANDELING

De Mesopeel Melanostop Tran3x peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing om de oppervlakkige ophoping van melanine (kleurstof) te elimineren. Pigmentbehandeling met o.a. een pigment peeling om pigmentvlekken te verwijderen in o.a. het gezicht. Behandeling voor milde tot matige pigmentvlekken met de pigment peeling Melanostop Tran3X. Heb je een sterke vorm van pigmentvlekken dan raden wij de Cosmelan pigmentbehandeling aan.

COSMELAN

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt. Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden. Cosmelan: de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. 

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken. 

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN

Alle producten en behandelingen van mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Het mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut.

Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

Wil je meer weten of een afspraak maken?