HUIDVERBETERING

NEOSTRATA

NeoStrata® ProSystem is een oppervlakkig peelingsysteem dat vanwege zijn klinisch bewezen doeltreffende werking en voorspelbare resultaten wordt toegepast door professionals in de esthetische geneeskunde. Dit systeem biedt de flexibiliteit van vier Rejuvenating Peel concentraties (20%, 35%, 50% en 70% glycolzuur) en twee Targeted Benefit Peels om de huid op te helderen en te doen stralen. Daardoor kan uw huidtherapeut een specifiek programma geheel op uw maat samenstellen. De NeoStrata® ProSystem oppervlakkige peelings, ook wel “lunchtime peelings” genoemd, zijn kortdurende behandelingen die in de praktijk worden uitgevoerd door een huidtherapeut. De NeoStrata® ProSystem peelings maken gebruik van drie verschillende alfahydroxyzuren (AHA’s): glycolzuur, citroenzuur en amandelzuur. AHA’s zijn fruitzuren die van nature voorkomen in fruit en ander voedsel. Zo komt glycolzuur van nature voor in rietsuiker, citroenzuur in citrusvruchten en amandelzuur in amandelen.

Veel huidproblemen gaan gepaard met een overmaat aan dode huidcellen, waardoor de huid dikker en valer wordt en de poriën verstopt raken. AHA’s hebben een exfoliërend effect doordat ze de oppervlakkige lagen dode huidcellen als het ware losweken. Ze maken de huid gladder en hebben een diepgaand anti-agingeffect. Een NeoStrata® ProSystem peeling is een techniek die specifiek werd ontwikkeld om de huid te vernieuwen. Hierbij wordt een sterk geconcentreerd AHA in alle veiligheid en gedurende korte tijd op de huid aangebracht en vervolgens chemisch geneutraliseerd om de behandeling te stoppen. 

DE BEHANDELING

Door deze behandeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd en komt er een nieuwe, frissere huid tevoorschijn. Doordat deze peelings de celturn-over stimuleren, is hun anti-agingeffect tot in de diepere huidlagen merkbaar. Na meerdere NeoStrata® ProSystem peelings ziet de huid er gezonder, gladder, compacter, steviger, minder vet en egaler uit, met minder restlittekens van acne. AHA-peelings bieden het voordeel dat ze niet toxisch zijn. Ze worden voor oppervlakkige peelings gebruikt, omdat de huid bliksemsnel herstelt na een AHA-peeling. AHA-peelings worden meestal in reeksen van meerdere gecontroleerde handelingen toegepast. Het effect kan worden vergeleken met dat van een diepere peeling, echter zonder de nevenwerkingen van deze laatste.

NEOSTRATA RETINOL PEEL

Oktober 2016 lanceerde Neostrata de lancering van de NeoStrata ProSystem Retinol Peel. De geavanceerde sterke therapeutische peel bevat 3% Retinol met een Retinol Booster Complex™ om de huid te exfoliëren en het uiterlijk te verbeteren op fijne lijntjes en rimpels, reductie van acne, huid stevigheid verbeteren en tegelijkertijd een heldere, egale en gladde huid bewerkstelligen.

DE WERKING

Deze peeling laat geen kleur achter op de huid. Wanneer de uren verstrijken, kun u wat witte verkleuring op gaan opmerken, maar dit is juist een indicatie dat de actieve ingrediënten aan het werken zijn. Dunne huidlaagjes zullen loslaten van uw huid.

het proces

Wanneer de peeling thuis na acht uur eraf gewassen wordt, of na een nacht slapen, kunt u gedurende 3-4 dagen milde schilferingen verwachten.

Dagelijks de huid mild reinigen en een milde vochtverzorgende en beschermende crème zijn belangrijk om het herstel te bespoedigen. 

Er verschijnt een nieuwe huidlaag. De Restore producten zijn hiervoor het meest geschikt. Neostrata daily cleanser, bionic serum en bionic crème.

Het wordt aangeraden een serie van drie behandelingen te ondergaan met een maand interval voor de beste resultaten.

Ideaal als cosmetische procedure voor een ouder wordende huid, acne en fotoschade.

ingrediënten

De peel bevat een innovatieve blend van wetenschappelijk bewezen ingrediënten om de 3% retinol te ondersteunen:

• NeoCitriate®– Target collageen voor antiaging egaliserende effecten
• Aminofil®– Een aminozuur derivaat dat collageen help ten hyaluronzuur om lijnen en rimpels te verzachten.
• Bisabolol – Een botanisch derivaat van Kamille dat helpt de huid kalmeren
• Vitamin E – Geeft de huid een antioxidanten boost en beschermt tegen vrije radicalen

MESOPEELS

Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

hoogwaardige ingrediënten

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings (19 referenties) voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels. Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken.

waarvoor zijn mesopeels geschikt?

De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens. Hoe? Een kuur van 5 a 6 sessies (cosmedische thuisproducten van Mesoestetic® inbegrepen in de kuur).

TRAN3X

Een professionele- en thuisoplossing voor een meer effectieve, flexibele en innovatieve integrale behandeling van pigmentvlekken. De huid kan rood zien en er kunnen schilfers zichtbaar zijn. Het is ook mogelijk dat er een sterkere vervelling zal optreden, hou hiermee rekening. Een nieuwe pigmentbehandeling van Mesoestetic en is gebaseerd op het actieve ingrediënt tranexaminezuur. Dit ingrediënt heeft depigmenterende eigenschappen en werkt op de keratinocyten waardoor de afgifte van melanocyten stimulerende factoren worden afgeremd. Het programma bestaat uit professionele producten en producten voor thuisgebruik.

Pigmentbehandeling

De Mesopeel Melanostop Tran3x peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing om de oppervlakkige ophoping van melanine (kleurstof) te elimineren. Pigmentbehandeling met o.a. een pigment peeling om pigmentvlekken te verwijderen in o.a. het gezicht. Behandeling voor milde tot matige pigmentvlekken met de pigment peeling Melanostop Tran3X. Heb je een sterke vorm van pigmentvlekken dan raden wij de Cosmelan pigmentbehandeling aan.

COSMELAN

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt. Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden. Cosmelan: de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. 

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken. 

gecertificeerde producten

Alle producten en behandelingen van mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Het mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut.

Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

MESOÉCLAT

Zeg tegen fijne rimpeltjes vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!
De Mesoéclat-methode werd ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid teruggeeft.

De behandeling

Een kuur van 5 sessies (cosmedische thuisproducten inbegrepen in de kuur).

Wil je meer weten of een afspraak maken?