HUIDVERSTRAKKING

HUIDVERSTRAKKING

Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit door de afname van collageen en elastine. Met behulp van diverse lasertechnieken kunnen er verbeteringen optreden in de huid zoals de stimulatie van collageen, het verminderen van hyperpigmentaties, de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

DE BEHANDELING

Door middel van microscopisch kleine ‘gaatjes’ te schieten in de huid, stimuleert de laser zo het collageen en elastine en vermindert ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van een van de lasers is dus dat de huid intact blijft, waardoor u alleen wat roodheid en zwelling kunt ervaren, maar niet thuis hoeft te blijven van uw werk. Tevens bestaat ook de optie voor een fractionele behandeling waarbij de downtime iets langer is, maar dieper in de huid gewerkt kan worden, voor o.a. littekentjes, melasma en huidverjongende behandelingen.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

De laser behandeling voor verstrakking van de huid haalt in korte tijd jaren van uw gezicht af. De behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen.

Wil je meer weten of een afspraak maken?