ONZE APPARATUUR

Pico Plus

Een fantastische picoseconde laser die ingezet kan worden voor verwijdering tatoeages, pigmentreductie, het verminderen van diverse soorten littekens, collageen stimulatie, maar ook de behandeling van diverse kleurafwijkingen zoals een naevus van ota of cafe-au-lait. Met de pico laser kan ook de huidstructuur verbeterd worden.

Duetto M.T.

Een combinatie van een Alexandriet en Nd: Yag laser in te zetten voor doeltreffende laserontharing, maar ook het weghalen van ontsierende vaatjes in het gezicht of op het lichaam. Ook zit er een IPL handstuk op het apparaat, waarmee we diffuse roodheid ook kunnen behandelen.

Neogen

Behandeling met medische stikstofplasma. Hiermee verbeter je de volledige huidarchitectuur d.m.v. warmte waarbij de huidlaag intact blijft. Hiermee kunnen littekens, brandwonden, lijnen en rimpels maar ook pigmentvlekken worden gereduceerd.

Infini

Een apparaat dat werkt door microfractionele radiofrequentie. De microscopisch kleine gaatjes worden gemaakt door 49 naalden die verhit worden en hiermee stimuleren we de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine, met als resultaat de vermindering van rimpels en littekens. Hiermee komt ook weefselkrimping tot stand. Infini kan ook gebruikt worden voor de beschadiging van zweetklieren in de oksels tegen overmatige transpiratie of het lokaal kapot maken van vetcellen op het lichaam. 

Genesis

Een behandeling op basis van radiofrequentie waarbij er gekozen kan worden uit 47 programma’s om uw huid te optimaliseren. Dit is een behandeling gebaseerd op ontspanning, wellness en vooral een aangename beleving. Genesis is een apparaat dat gebruikt kan worden op zowel het gezicht als het lichaam, zonder pijn en zonder naalden.

Aquaglo

Een behandeling waarbij er middels een vacuum vloeistoffen over de huid gemobiliseerd worden met een reinigende vloeistof, een vloeistof om de huidconditie te herstellen en de teint te verbeteren en intensief te hydrateren. Zonder dowtime uw huid reinigen en hydrateren kan hiermee snel gerealiseerd zijn.

M.Pen

Microneedling is een apparaat met 12 kleine naaldjes die roterend over de huid bewegen. Door de micro kanaaltjes in de huid worden de groeifactoren in de huid gestimuleerd. Er wordt gebruik gemaakt van een steriele vloeistof die een diepgaand effect geeft op bijvoorbeeld hydratatie, anti aging, depigmentatie of werkt vaatwand versterkend.

Wil je meer weten of een afspraak maken?