MICRONEEDLING

Microneedling heeft met de m.pen sinds enkele jaren een vaste plaats gekregen en betekent een belangrijke vooruitgang op het gebied van de dermo-epidermale bio stimulatie. Het is een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes in de huid die de huidregeneratie stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

DE PERFECTE STIMULERING VAN HET HUIDWEEFSEL

 

Deze unieke techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen I en II, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën èn het vermindert het onsierlijke uitzicht van littekens en striae. Daarnaast is er een duidelijke verbetering van de huidskleur en ziet de cliënt een opheldering van hyperpigmentatie plekken en de huid wordt steviger. Deze veilige en doeltreffende techniek kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere medische-esthetische technieken voor een nog performanter resultaat. De unieke m.pen is ergonomisch en handig: de beweging van de kop is automatisch, constant en loodrecht op de huid. De sublieme huid verbeterende techniek van de m.pen is heel veilig voor alle huidtypes.

DE VOORDELEN VAN DE M.PEN

Heel wat bedrijven bieden vandaag microneedling aan maar de draadloze m.pen pro is anders en biedt naast het perfecte toestel een unieke combinatie met hoogwaardige en intensief verzorgende transdermale oplossingen aan, de meesten van natuurlijke oorsprong: het c.prof en de x.prof gamma’s. De c.prof producten zijn cocktails die bestaan uit multi-actieve ingrediënt oplossingen, de x.prof oplossingen bevatten mono-substantie ingrediënten. De oplossingen van de twee exclusieve lijnen hebben een pH die gelijk is aan die van de huid en er wordt telkens 1 flacon per behandelingssessie voorzien maar de cocktails kunnen ook gecombineerd worden in verschillende sessies. Het c.prof gamma omvat 4 formules voor het gezicht, vijf voor het lichaam en één voor haarverlies.

Met deze uitgebreide collectie kunnen pigmentproblemen aangepakt worden, de huidtint geëgaliseerd worden, fijne lijntjes worden gecorrigeerd, verslapping wordt tegengegaan, het optreden van rimpels wordt verminderd, de dermale verdikking wordt bevorderd, de structuur van de extracellulaire matrix wordt verstevigd, er is een drainerend en venotonisch effect, een vet mobiliserende werking, een lichaam verstevigend effect, litteken herstel én er is de behandeling van cellulitis. De x.prof collectie biedt 36 oplossingen natuurlijke extracten in ampul vorm van artisjok, cafeïne, L-carnitine, organisch silicium, rutine extract, glycolzuur, vitamine C, retinol, hydrotaurine, spoorelementen, biotine, ginkgo biloba, centella asiatica, hyaluronzuur en glutathion voor een brede range aan specifieke huidproblemen.

Wil je meer weten of een afspraak maken?