No products in the cart.

No products in the cart.

Het team

Sylvia van der Hagen

Eigenaresse Sylvia van der Hagen, is al 12 jaar lang praktiserend huidtherapeut en heeft hiervoor de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid.

Haar absolute passie ligt bij het optimaliseren van een huid, om deze weer egaal, mooi, glad en strakker in haar jasje te krijgen. Dit is altijd een plan op maat met een diversiteit aan behandelingen, producten en supplementen voor een optimaal resultaat.

Sylvia is aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor  Paramedici en de beroepsvereniging NVH.

Miranda Romney

Miranda Romney is 20 jaar gediplomeerd all-round schoonheidsspecialiste, masseuse en personal yoga trainer.

Mijn interesse in huidverzorging begon als puber die onder de puistjes en acne stond. Ik wilde weten wat ik moest doen om een egale huid te krijgen en had er alles voor over om van die grove poriën en puisten af te komen. 4 wekelijkse bezoekjes aan de schoonheidssalon en de juiste thuis verzorging zorgde ervoor dat dit weer onder controle kwam. Mijn passie is om mensen zich goed te laten voelen in je lichaam en dat uitstralen.

Hou van je lijf en jezelf!

Ik haal daarbij alles uit de kast om jouw huid te laten stralen en daarbij krijg je de aandacht die je verdient. Basic Skincare is een plek waar mensen graag naar toe komen, om even tot zichzelf te komen, waar ze even hun verhaal kwijt kunnen, waar nog echt naar ze geluisterd wordt en waar ik mijn passie uit kan oefenen. Ik ben altijd graag up to date over de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied en daarom ben ik mij verder gaan specialiseren in huidverbetering en Anti Aging. Hierin volg ik regelmatig bijscholingen/trainingen en cursussen.

Daarnaast geeft ik graag uitgebreid advies, zodat je ook thuis jouw huid in topconditie kunt houden. Door ook thuis aandacht aan uw huid te geven zorgt u ervoor dat de huid in optimale conditie blijft. Een dagelijkse en consequente verzorging is van doorslaggevend belang voor het langdurig gezond houden van uw huid.

Ik geniet er intens van andere mensen te helpen en om mijn kennis, ervaring en passie te delen met collega’s zodat we met elkaar een nog veel groter bereik hebben. Anderen te inspireren, trainen en letterlijk in beweging te brengen om balans en resultaat te creëren.

Anne Prinse

Anne Prinse is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse.

Mijn interesse in beauty en wellness is er altijd al geweest. Ik vind het geweldig om iemand tot rust te laten komen, in de watten te leggen en zichzelf mooier te laten voelen.

Op wat latere leeftijd kreeg ik zelf acne. Mede hierdoor ben ik mijzelf nog meer gaan verdiepen in het menselijk lichaam, wat de oorzaak van huidklachten kan zijn en wat kan helpen bij hormonen en voeding.
Ik weet door mijn eigen ervaring hier mee als geen ander hoe cliënten zich kunnen voelen. Je komt naar Basic Skincare met als doel om op wat voor manier dan ook beter in je vel te zitten. Daarbij kan onzekerheid soms wel een rol spelen, maar weet dat je niet de enige bent.
Sylvia behandelt ook mijn acne littekens. Ik heb ondertussen verschillende behandelingen ondergaan en kan er mijn ervaring dus in delen. Wanneer je een peptalk nodig hebt, ben ik bereid je die te geven want iedereen verdient het om te stralen!

Wat ik het liefst doe is masseren. Ik kan dit dan ook wel mijn passie noemen. Een behandeling is goed te combineren met een massage, zo ga je echt ontspannen weg bij Basic Skincare. Gun jezelf een moment van rust, want vaak schiet dit er bij in. Een massage ervaring geeft je een reminder dat je af en toe eens moet ontstressen. Zowel fysiek alsmede mentaal welbevinden houd het lichaam gezond. Hierbij help ik je dus graag. Ik geef je de massage daarom met veel plezier!

Maak nu een afspraak