ANTI-AGING

ANTI-AGING

Omdat elke persoon anders is en elke huid een eigen verleden heeft, introduceert mesoestetic de nieuwe, gepatenteerde ‘age element’- lijn: een professioneel anti-aging systeem geïnspireerd op de meest geavanceerde medisch-esthetische technologie. Het [MESO] EPIGEN SYSTEM TM is de eerste slimme verjongingsreactivator die werkt via een epigenetische methode. Het is een innovatieve en integrale behandeling voor de anti-aging die per persoon op maat kan worden afgestemd. Deze epigenetische werking is wetenschappelijk onderbouwd en in meerdere studies vastgesteld. Het verouderingsproces van de huid wordt beter begrepen én er wordt zowel preventief als regeneratief ingegrepen.

Het [MESO] EPIGEN SYSTEM™

De behandeling bestaat uit een 5-fase behandelingsprotocol. Allereerst wordt er op individueel niveau een uniek ‘age element diagnosis system’ opgesteld dat een persoonlijk behandelingsplan voor elke klant definieert. Klanten krijgen voor de specifieke huidbehoefte unieke hoogwaardige ingrediënten voorgeschreven die het verouderingsproces preventief afremmen en terugdraaien. Het innovatieve ‘age element’ plan biedt door de gepersonaliseerde anti-aging wetenschap vanaf de eerste sessie resultaat.

AGE ELEMENT SERIE

De ‘age element’ serie is volledig vernieuwd; het reinigingsproduct, de peeling, boosters en maskers zorgen door middel van voorgeschreven combinaties voor het reactiveren en verjongen van elk huidtype. We hebben het zelf mogen uittesten en we mogen zeggen dat dit weer een geslaagd concept is van mesoestetic. De 5 fases verdienen de voorkeur in kuurverband voor een langdurig resultaat, maar ook een enkele behandeling geeft al zichtbaar verbetering aan de huid.

Wil je meer weten of een afspraak maken?