Iedere huid heeft wel eens behoefte aan een oppepper of een intensieve boost! Ook hier voor kunt u terecht bij de huidtherapeut. Uw huid wordt behandeld met verzorgende producten die ideaal zijn om de huid te kalmeren. Producten zonder parfum, hypoallergeen en niet comedogeen. Ze hebben een intens hydraterend effect op de huid en vlakken tekenen van huidveroudering uit zonder de huid te irriteren.

Energy C behandeling

Een eenvoudige, effectieve professionele behandeling voor het gezicht en de hals die sterk verhelderende en antioxiderende producten combineert met een exclusieve stimulerende massagetechniek. Blootstelling aan de zon, roken, strikte diëten of stress oxideren de huid en laten haar glans verliezen. Met het verstrijken van de tijd wordt het dof en verschijnen de eerste rimpels. energy C is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties vitamine C, die is samengesteld om te reageren op de eerste tekenen van chrono en fotoveroudering. Tweevoudige antioxiderende werking: energie C is in staat om vrije radicalen te neutraliseren en het celmembraan te regenereren. UVA- en UVB-fotoprotector: dankzij de ontstekingsremmende werking vermindert energie C erytheem na de zon. Verhelderend effect: energie C verheldert de toon, verbetert pigmentvlekken en voorkomt de vorming van puistjes. Vermindering van expressielijnen en fijne rimpels: energie C induceert de collageensynthese en zorgt voor hydratatie.

Stem Cell behandeling

Stem Cell Professional Treatment stimuleert celvernieuwing in de huid en is het meest effectief voor mensen vanaf 40 jaar, maar is ook geschikt voor andere leeftijden. Een professionele stamcelbehandeling is een professionele cosmetische antiverouderingsmethode. Het bestaat uit 5 behandelingen in de salon + een huissupplement. De gecombineerde en opeenvolgende werking van de verschillende producten stimuleert de mechanismen van celvernieuwing, bevordert de regeneratie van de verschillende huidlagen en bestrijdt diepe rimpels.

Collagen behandeling

Een eenvoudige, effectieve professionele behandeling voor het gezicht en de hals, waarbij producten worden gecombineerd, zijn sterk verstevigend en strak, met een exclusieve verstevigende massagetechniek.

Het behandelingspakket bevat: collageen 360 ° serum 5 eenheden – ultrageconcentreerd serum met verstevigend effect. Versterkt de mechanische weerstand van de dermis, voorkomt afbraak en strijkt rimpels effectief glad. collageen 360 ° kristalvezelmasker 5 eenheden – kristalvezel is een materiaal voor medisch gebruik op basis van 3D anno-vezels, 100% natuurlijk en hygiënisch. Bevat twee onafhankelijke stukken die zich perfect aanpassen aan het gezicht en de hals en een occlusief effect hebben dat de doorlaatbaarheid en werkzaamheid bij het dragen van actieve stoffen verbetert.

Radiance behandeling

Professionele anti-aging behandeling voor het gezicht. Beschermt en herstelt de huid-DNA, voorkomt toekomstige laesies en vertraagt vroegtijdige veroudering. Herstelt en beschermt de integriteit van het huidgenoom. Stimuleert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-herstel en voorkomt toekomstige laesies, waardoor vroegtijdige veroudering wordt vertraagd. Hiermee kunnen de genen die betrokken zijn bij het herstellen van schade aan de dubbele DNA-helix het celmetabolisme effectief coördineren. Hierdoor vermindert het de schade veroorzaakt door UV-stralen en verbetert het de kwaliteit en het uiterlijk van het weefsel, waardoor het ontstaan van rimpels wordt voorkomen.