sylvia

Sylvia van der Hagen

Welkom op de website van Basic Skincare: HUIDTHERAPIE. De eigenaresse is Sylvia van der Hagen. Zij is al 9 jaar lang praktiserend huidtherapeut en heeft hiervoor de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid.

Oorspronkelijk begonnen als allround schoonheidsspecialiste, maar al geruime tijd is Sylvia nu een specialist op het gebied van Laser- en Huidtherapie. Haar passie ligt bij het uitvoeren van diverse laserbehandelingen. Dit kan voor ontharen zijn, maar ook het verwijderen van pigmentlaesies, gesprongen vaatjes in het gelaat en tatoeages. Ook voert ze graag huid-verbeterende behandelingen uit, waaronder acnetherapie. Dit kan eventueel in combinatie met fruitzuurpeelingen en/of microdermabrasie.

Haar absolute passie ligt bij het optimaliseren van een huid, om deze weer egaal, mooi, glad en strakker in haar jasje te krijgen. Dit is altijd een plan op maat met een diversiteit aan behandelingen, producten en supplementen voor een optimaal resultaat.

Sylvia is aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor  Paramedici en de beroepsvereniging NVH.