Gezichtsbehandelingen

Er zijn diverse mogelijkheden voor gezichtsbehandelingen. Of het nu gaat om een verstevigende behandeling, chemische peeling of een acne behandeling; er zijn vele opties om uw huid te verbeteren. Dit kan ook ter ondersteuning uitgevoerd worden met laserapparatuur om uw huid nog mooier te maken door het vervagen van pigmentaties, verkleinen van de porie structuur of verstrakking van de huid. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u soms in aanmerking komen voor vergoeding van bepaalde behandelingen.

Lasertherapie

Een laser is een lichtbron die in staat is om een smalle bundel licht voort te brengen. Er zijn diverse licht en laserapparaten op de markt verkrijgbaar. Ieder apparaat heeft zijn eigen golflengte en vermogen. Dit bepaald de werking van de laser en voor welk doeleinde het apparaat gebruikt kan worden.

Littekentherapie

Er zijn diverse soorten littekens. Voornamelijk de littekens in een gezicht ontstaan door bijvoorbeeld ontstekingen van acne, kunnen flink gereduceerd worden door middel van laserbehandelingen. Ook de "vlekjes" die achter zijn gebleven, kunnen op diverse manieren behandeld worden, zowel met producten, met peelingen of ook door middel van laser.