BROW HENNA

HENNA BROWS

De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met normaal verven. Wanneer er met normale wenkbrauwverf wordt geverfd wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

DE BEHANDELING

Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren. Omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

VOORDELEN

Elleebana’s innovatieve formule helpt de haren verstevigen, herstelt de groei en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Een luxueus pallet aan kleuren die individueel of gemixt kunnen worden om zo de ultieme wenkbrauwkleur te creëren.
Elleebana Brow Henna kleurstoffen zijn afgeleid van de Henna plant of Henna boom en is van hoogwaardige kwaliteit omdat deze gemaakt wordt van de bladeren i.p.v. de schors. Hierdoor is de Elleebana Brow Henna van perfecte kwaliteit en geeft het betere resultaten op de huid en op de wenkbrauwen zelf.

Verzorgend

Bevat gehydrolyseerde eiwitten, vitaminecomplex en antioxidanten, Elleebana’s Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen. Deze unieke toevoegingen aan de henna zijn innovatief, onderscheiden het merk van andere henna producten en is uniek in de evolutie van de wenkbrauwstyling.

Wil je meer weten of een afspraak maken?