Gezichtsbehandelingen

Er zijn diverse mogelijkheden voor gezichtsbehandelingen. Of het nu gaat om een verstevigende behandeling, chemische peeling of een acne behandeling; er zijn vele opties om uw huid te verbeteren. Dit kan ook ter ondersteuning uitgevoerd worden met laserapparatuur om uw huid nog mooier te maken door het vervagen van pigmentaties, verkleinen van de porie structuur of verstrakking van de huid. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u soms in aanmerking komen voor vergoeding van bepaalde behandelingen.

Lasertherapie

Een laser is een lichtbron die in staat is om een smalle bundel licht voort te brengen. Er zijn diverse licht en laserapparaten op de markt verkrijgbaar. Ieder apparaat heeft zijn eigen golflengte en vermogen. Dit bepaald de werking van de laser en voor welk doeleinde het apparaat gebruikt kan worden.

Littekentherapie

Littekentherapie is een behandeling om littekens beter te doorbloeden, soepeler te maken en de groei van littekenweefsel te remmen. Littekens kunnen ontsierend zijn, zeker wanneer ze in het gezicht voorkomen, bijvoorbeeld ten gevolge van acne. Hier zijn diverse behandelopties voor mogelijk. Denk hierbij aan peelingen of lasertherapie.

Massages

Even bijkomen en opladen tijdens een ontspanningsmassage of een hotstone massage?